După înfrângerea la limită suferită acasă cu Gloria Bistriţa Năsăud (0-1), pe fondul unui arbitraj clar părtinitor pentru oaspeţi, antrenorul Marius Botan s-a rezumat doar la a-i încuraja pe jucători să meargă mai departe pentru a-şi atinge obiectivul principal în play out.

Antrenorul Victoriei Carei s-a abţinut de la orice comentariu referitor la arbitraj, care a fost considerat o bătaie de joc de către suporterii prezenţi în tribune.
“Aş avea multe de spus după acest meci, dar mă rezum doar la a-i încuraja pe băieţi, de a merge mai departe pentru a ne atinge obiectivul principal în play out! Este un drum anevoios, dar nu ne dăm bătuţi! Vom lupta până la ultima picătură!”, a declarat antrenorul Marius Botan.
“Băieţii trebuie să înţeleagă importanţa meciurilor din play out şi să se pregătească şi mai bine pentru aceste meciuri. Trebuie să scoatem maxim în fiecare etapă!”, a adăugat Botan.
Rezultatul partidei a fost viciat de arbitrajul clar părtinitor pentru echipa oaspete. Jucătorii Victoriei nu au fost lăsaţi să intre în careul bistriţenilor, confruntându-se cu ofsaiduri şi faulturi inventate de arbitrul tuşier de pe partea opusă tribunei în prima repriză.
Tot acelaşi tuşier nu a ridicat un ofsaid de trei metri înaintea eliminării portarului Gorbe. La faza premergătoare golului, a fost un fault în atac la fundaşul dreapta al Victoriei Carei.
Arbitrajul a viciat rezultatul şi a reprezentat o bătaie de joc la adresa jucătorilor, antrenorilor şi a tuturor careienilor care au asistat la meci.