BC Primo Carei anunță participarea la un turneu de baschet ce va avea loc în perioada 17-18-19 martie la Oradea.

Clubul careian va fi reprezentat cu mândrie de două echipe, una de fete și una de băieți, care sunt pregătite să lupte pentru victorie.
”Această competiție reprezintă o oportunitate pentru jucătorii noștri de a-și arăta abilitățile și de a se măsura cu echipe puternice din regiunea noastră. Vom avea nevoie de susținerea voastră, a prietenilor și a familiei pentru a ne încuraja și pentru a ne da încrederea de care avem nevoie pentru a câștiga.
Ne-am pregătit intens timp de săptămâni întregi și suntem pregătiți să jucăm cel mai bun baschet pe care îl stim. Suntem hotărâți să fim câștigători și suntem convinși că vom face performanță pe teren.
În numele întregii echipe, vă invităm să veniți și să ne susțineți în acest turneu de baschet U13. Vă asigurăm că vom face tot posibilul pentru a va face mândri și pentru a vă mulțumi pentru sprijinul vostru”, se arată în anunțul BC Primo Carei.
Meciuri:
Pedagogie BS – Primo Carei B – 17.03 – 17:30
Eminescu 2 – Primo Carei F – 17.03 – 19:00
Primo Carei F – Warriors Salard – 18.03 – 12:00
Alpha Sibiu – Primo Carei B – 18.03 – 18:00
Godju Alb SB – Primo Carei B – 19.03 – 12:00
Locație: Colegiul Economic Partenie Cosma, strada Calea Armatei Romane 1F
În data de 5 martie, echipa de U16 a clubului a participat la un turenu pregatitor pentru Campionatul National U16 ce va începe în toamnă. Careienii au avut o prestație foarte bună, câștigând un meci și pierzând unul la doar 5 puncte diferență.
Lotul de jucatori U16: David Sabău, David Uilaki, David Czeglédi, Mark Bontea, Mark Tomori, Cucivan Lucas, Denes Nathan, Vasilie Rareș, Szolnoki Dominik, Lőrincz Tamas, Alex Onofre, Chriss Ilieș, Raul Olah, Cristian Schek, Pete Denis.
Antrenori: Lucuța Gabriel, Lucuța Iulian.