Directorul CSM Victoria Carei, Tabi Zsolt, crede că echipa careiană putea obţine un scor mai bun în repriza secundă, în partida câştigată azi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, împotriva celor de Sportul Şimleu Silvaniei.

Directorul Tabi Zsolt este de părere că, cu toate că jocul de azi nu a fost strălucit, Victoria Carei se putea desprinde pe tabelă în repriza a doua.
“Vreau să felicit jucătorii şi antrenorii pentru cele două victorii consecutive obţinute de la reluarea campionatului. Sper să pregătim corect şi jocul următor cu CFR Cluj 2, ce se va juca la Iclod, pe terenul sintetic, în data de 18 martie. Fiecare meci este foarte important în vederea obţinerii punctelor care să ne asigure menţinerea echipei în Liga 3-a. Jocul de astăzi nu a strălucit, însă cred că în repriza secundă puteam să ne desprindem pe tabelă”, a declarat Tabi Zsolt.
Directorul Victoriei Carei declară că această victorie ar trebui să-i unească pe jucători.
“Bucuria de după victorie trebuie să unească băieţii şi mai mult, pentru a avea încredere în ceea ce se pregăteşte în antrenamente. Unitatea echipei este determinantă!”, a spus Tabi Zsolt.
Directorul Tabi arată că unicul gol al partidei a fost rezultatul a şase pase consecutive şi apoi a unei decizii bune.
“Golul marcat de Cosmin Berindea a fost rezultatul celor şase pase consecutive de dinaintea finalizării şi alegerii deciziei bune, urmat de un şut sub transversala porţii”, arată Tabi Zsolt.
“Mulţumim suporterilor prezenţi pentru încurajări, pe o vreme nu tocmai plăcută. Hai Victoria Carei!”, a adăugat directorul CSM Victoria Carei, Tabi Zsolt.