Antrenorul Victoriei Carei, Marius Botan, se declară bucuros de victoria cu 1-0 obţinută azi de echipa sa în partida disputată pe teren propriu în compania celor de Sportul Şimleu Silvaniei.

“Ştiam că ne aşteaptă un meci dificil. A fost presiune pentru că am jucat cu o contracandidată la retrogradare. Din cauza vântului puternic, am suferit puţin în prima repriză. Pentru partea a doua, am schimbat sistemul de joc şi se pare că a fost una de bun augur. Mă bucură mult victoria, mai ales că este al doilea joc oficial în care câştigăm fără să primim gol”, a declarat antrenorul Marius Botan.
Antrenorul Victoriei Carei speră ca accidentarea căpitanului de echipă Tilinger Daniel să nu fie gravă.
“Mă deranjează şi mă îngrijorează foarte mult accidentarea căpitanului nostru, Tilinger Daniel. Sper să nu fie ceva foarte grav şi să revină cât mai repede la antrenamente alături de echipă”, spune Botan.
Antrenorul Marius Botan arată că e nevoie de mai multă motivare şi concentrare în următorul meci, împotriva echipei CFR Cluj II.
“Trebuie să fim mult mai motivaţi şi mai concentraţi în următoarea etapă, pentru că ne va aştepta din nou un meci extrem de greu împotriva celor de la CFR Cluj II”, a declarat antrenorul Victoriei Carei
“Doresc să le mulţumesc spectatorilor prezenţi la meci în numar foarte mare, în ciuda vremii neprielnice, că ne-au susţinut şi au fost alături de noi! Hai Victoria!”, a adăugat Botan.