Un bărbat din Unimăt a demonstrat că este un adevărat gentleman, cerându-o soției să conducă mașina de la domiciliu până în Acâș și înapoi, deși știa că aceasta nu deține permis de conducere.

Soția a fost condamnată săptămân trecută de Judecătoria Carei la doi ani de închisoare cu suspendare. În plus, trebuie să presteze 60 de zile de muncă în folosul comunității.
Femeia a susținut că soțul său nu știa că ea nu deține permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule. Probabil o fi fost de vină lipsa de comunicare din cuplu.
Totul s-a întâmplat în septembrie 2020, când polițiștii au oprit pe raza comunei Acâș un autoturism condus de femeia în cauză, în care se mai aflau patru pasageri, inclusiv soțul, care în acte figura drept proprietar al mașinii.
Femeia le-a spus polițiștilor că nu deține permis de conducere. În urma anchetei, a reieșit că femeia s-a urcat dimineață la volan la stăruințele soțului, conducând autoturismul din Unimăt până în Acâș. Ulterior, la orele amiezii, când au vrut să se întorcă acasă în Unimăt, au fost opriți de polițiști.
Acum, femeia s-a ales cu doi ani cu suspendare și cu obligația de a presta 60 de zile de muncă în folosul comunității. Soțul a reușit să scape, susținând sus și tare că nu știa că soția sa nu are permis.
Sentința Judecătoriei Carei nu este definitivă, putând fi atacată în termen de zece zile de la comunicare.