Portalul Opinie de Carei o roagă pe o celebră jurnalistă consacrată, pe numele său Daniela Ciuta, cea care obişunieşte să pună virgula între subiect şi predicat, să înceteze cu acţiunile de tip securist împotriva cititorilor noştri, la care se dedă de o bună perioadă de timp încoace.

Panicată că şi-a pierdut mai toţi cititorii din zona Careiului de când a luat-o pe panta naţionalistă, aplică metode securiste împotriva cititorilor portalului Opinie de Carei.
Concret, consacrata jurnalistă care pune virgula între subiect şi predicat îi monitorizează pe cei care distribuie articolele postate pe Facebook de Opinie de Carei. Cu un tupeu ieşit din comun, chiar îi contactează pe unii dintre ei, reproşându-le că ne distribuie materialele. Am tăcut o vreme, dar deja e penibil ce face.
Din păcate, consacrata jurnalistă nu poate să înţeleagă că, apelând la astfel de metode josnice, nu îşi va creşte numărul de cititori. Mai degrabă ar trebui să conştientizeze că, deja de mult timp, portalul Buletin de Carei nu se mai adresează careienilor, ci naţionaliştilor alături de care autointitulata jurnalistă a defilat la Valea Uzului.
Cei care au curiozitatea să urmărească cine sunt cei care îi dau like-uri la postări pot constata că majoritatea nu au nimic în comun cu zona Careiului. Acesta este rezultatul articolelor scrise în cheile: români-unguri, România-Ungaria, UDMR-naţionalişti-discriminare. Adoptând o atitudine bazată pe promovarea respectului reciproc şi buna convieţuire între etnii, Opinie de Carei a devenit cel mai citit portal în zona pe care o acoperă.
Opinie de Carei nu se mai ocupă demult de activitatea consacratei jurnaliste Daniela Ciuta şi nici nu îi mai numără virgulele puse între subiect şi predicat, la fel de dese şi în prezent. Dar considerăm că astfel de metode securiste, de a-i apostrofa pe cei care ne distribuie postările, nu fac cinste unui om normal.
În încheiere, îi solicităm consacratei jurnaliste Daniela Ciuta să înceteze aceste practici murdare, abuzive şi de tip securist. Într-o democraţie, toată lumea este liberă să distribuie ceea ce îi place, nu doar ceea ce şi-ar dori o consacrată jurnalistă care se încăpăţânează să pună virgula între subiect şi predicat.

Opinie de Carei