Vineri, la prânz, pe terenul sintetic la Bazei Dinamo din municipiul Satu Mare echipa pregătită de Marius Botan a încheiat cantonamentul de zece zile efectuat în stațiunea maramureșeană Ocna Șugatag cu un meci amical disputat în compania colegei de serie FC Bihor.

Careienii au început foarte bine meciul și după doar opt minute de joc au deschis scorul prin Kinczel Ervin, care a marcat cu latul din centrul careului mic.
În minutul 28, CSM-ul a fost aproape să-și dubleze avantajul, însă lovitura liberă executată de Vajda Rolland a trecut la o palmă de bara porții apărate de Bob. Cu cinci minute înainte de pauză, bihorenii au restabilit egalarea prin Sergiu Jurj, 1-1.
La pauza meciului cei doi antrenori au făcut modificări, la Victoria au intrat Adrian Marinaș și Luca Feher, iar oaspeți au schimbat aproape toată echipa, iar acest lucru s-a văzut și pe tabelă. În minutul 60, Gheorghiță a adus Bihorul în avantaj cu un șut din colțul careului mic, care a trecut pe sub Florin Gorbe, 1-2, Hosu a marcat pentru 3-1 în minutul 72, iar Roșu a înscris golul patru după doar două minute, 1-4. Scorul final a fost stabilit de Vaida Rolland, care a transformat un penalty acordat de arbitrul Bogdan Răzvan în prelungirile meciului.
CSM Victoria Carei va juca următorul joc de pregătire miercuri, 15 februarie, cu SCM Zalău.

Amical | CSM Victoria Carei 2 – 4 FC Bihor (1-1)
Marcatori: Kinczel Ervin (min. 8), Vaida Rolland (min. 90+2, pen.)/Jurj (min. 40), Gheorghiță (min. 60), Hosu (min. 72), Roșu (min. 74);
Echipa de start de azi:
Gorbe Florin – Andras Patrik, Tand Christian, Birle Teodor, Vajda Roland – Tilinger Daniel, Ardelean Raul, Berindea Cosmin – Kinczel Ervin, Popovics Pateik, Nyilvan Rares.
Rezerve: Mitracica Erik, Negreanu Razvan, Rat Raul, Feher Luca, Marinas Adrian, Nelson
Accidentati: Tincau Luca, Nyilvan Bogdan, Haller Dominik, Bokyi Dmytro, Mihale Claudiu, Ghiarfas Mihai.
Antrenor: Marius Botan