Trei minore din Urziceni au trăit adevărate clipe de groază când tatăl lor, după ce a băut bine, a bătut-o pe mama lor, apoi şi-a expus penisul în erecţie, solicitându-le minorelor să-i facă sex oral.

Drama trăită de cele trei minore este descrisă în rechizitoriului bărbatului, după ce Judecătoria Carei a decis joi începerea procesului penal în care tatăl este acuzat de săvârşirea a trei infracţiuni de coruperi a minorilor.
Potrivit informaţiilor portalului Opinie de Carei, polițiștii au fost sesizați de o femeie cu privire la faptul că, în noaptea de 27/28 august 2022, în timp ce se afla la dimiciliul din satul Urziceni, împreună cu concubinul său, respectiv cu fiicele lor minore, pe fondul unor discuţii în contradictoriu şi al consumului de alcool, individul a agresat-o fizic atât pe ea cât și pe fiicele minore, cărora le-a aplicat mai multe lovituri cu palmele peste faţă, cauzându-le leziuni traumatice.
Ulterior, bărbatul şi-a expus la vedere penisul în erecţie, solicitându-le celor trei fiice minore care se aflau de faţă să întreţină relaţii sexuale cu el. Fiind refuzat, agresorul s-a adresat direct concubinei sale astfel ca aceasta să îi realizeze un act sexual oral, rezultat care nu s-a produs datorită opoziţiei persoanei vătămate, condiţii în care inculpatul s-a masturbat.

Momente de teroare provocate de tatăl degenerat
Fiind audiate, minorele au declarat că, în seara zilei de 27.08.2022, în timp ce se aflau în locuinţa lor din localitatea Urziceni, împreună cu inculpatul, concubinul persoanei vătămate, respectiv tatăl biologic al celorlalte trei persoane vătămate minore, individul, care se afla în stare avansată de ebrietate, a început să facă scandal, solicitându-i concubinei sale banii pe care i-a câştigat ca zilieră în acea zi, motivând că are nevoie să îşi procure băuturi alcoolice. Fiind refuzat, inculpatul a devenit agresiv verbal, după care şi fizic, aplicându-i persoanei vătămate două lovituri cu palmele peste faţă şi aruncând în direcţia sa cu o mătură, care a lovit-o în piciorul drept, cauzându-i leziuni vizibile. Sărind în ajutorul mamei sale, una dintre minore (în vârstă de 13 ani la acel moment) a fost şi ea agresată fizic de către inculpat, care i-a aplicat, în mod similar, două lovituri cu palmele la nivelul feţei.
Ulterior, în aceeaşi împrejurare, inculpatul, care se afla într-un fotoliu, şi-a expus vederii organul genital în erecţie, solicitându-i concubinei sale să întreţină relaţii sexuale cu el. Fiind refuzat, acesta s-a adresat celor trei minore (13 ani, 10 ani şi 8 ani) – spunându-le „Haideţi să îmi faceţi sex oral!”, scuturându-şi penisul de mai multe ori în faţa lor. Văzând că niciuna dintre fiicele sale nu se conformează solicitării sale, i s-a adresat fiicei de 13 ani, căreia i-a spus: „Dacă maică-ta nu vrea, haide tu”. Fiind refuzat şi de către persoanele vătămate minore, inculpatul a început să se masturbeze de faţă cu ele, ejaculând, moment în care fiicele sale au ieşit din cameră (imobilul fiind prevăzut cu o singură cameră), unde au rămas, în frig şi întuneric, circa o oră, neputându-se întoarce din cauza fricii.

Bărbatul nu recunoaşte că a vrut să întreţină relaţii sexuale cu fiicele sale
Fiind audiat, inculpatul a recunoscut numai în parte acuzaţiile reţinute în sarcina sa, respectiv numai agresarea fizică a persoanei vătămate, concubina sa, căreia i-a aplicat „de două ori câte o palmă”. Inculpatul arată că nu a mai agresat pe nimeni din familie în acea seară iar în privinţa acuzaţiei că şi-ar fi expus organul genital vederii fiicelor sale şi că le-ar fi propus să întreţină relaţii sexuale cu el ori să îi facă sex oral, acesta arată că „totul este o invenţie de-a cumnatei sale, care a chemat poliţia.
Acum, bărbatul va răspunde penal pentru faptele sale în cadrul porcesului aflat pe rolul Judecătoriei Carei, în care este acuzat de de săvârşirea a trei infracţiuni de coruperi a minorilor.