Într-o intervenție în cadrul ședinței de ieri a Consiliului Local Carei, primarul Eugen Kovacs a arătat că orașul este preferat pentru a locui aici, accentuând faptul că un apartament în Carei a ajuns să coste mai mult decât unul în municipiul Satu Mare.

Primarul Kovacs a arătat că, în trecut, o locuință în Carei costa jumătate față de prețul unei din Satu Mare, dar lucrurile s-au schimbat în ultimii ani, ca urmare a investițiilor masive în infrastrctura orașului.
”La Carei este mai scump un apartament decât în Satu Mare. Acest lucru nu a fost așa. Acum zece ani era cel puțin la jumătate”, a declarat primarul Kovacs.
Calitatea vieții a făcut din Carei un oraș atractiv.
”Trebuie să fim fericiți că totuși Careiul este un oraș locuibil, iar oamenii încearcă să-și cumpere case și apartamente. Acest fenomen începe să ia avânt, dar pentru asta trebuie să existe și bani”, a adăugat primarul Kovacs.
Intervenția a avut loc cu ocazia aprobării lotizării unor grădini de pe strada Căplenilor. Primarul Kovacs a arătat că tot mai multe grădini din Carei vor fi lotizate pentru a se construi case individuale pe parcelele rezultate.