Portalul Opinie de Carei a ajuns în posesia unei înregistrări șocante, în care se vede cum un tânăr agresează o femeie fără adăpost din oraș. Femeia, care este împinsă în mod brutal, se dezechilibrează și dă cu capul de pământ.Prietenii tânărului se distrează copios pe seama suferinței femeii.

Scena a fost filmată noapte, în zona centrală a Careiului. Nu este specificată data, dar pare să fie recentă.
În înregistrarea video se văd doi tineri care se leagă de o femeie fără adăpost, care obișuniește să cerșească în zona unui supermarket.
Femeia încearcă să se apere, strigând la tineri să o lase în pace.
”Și, și, dă-i din spate”, spune unul dintre tineri. Celălalt se îndreaptă către femeie și o împinge în mod brutal. Când este împinsă a doua oară, femeia se dezechilibrează și dă cu capul de pavajul trotuarului, moment în care înregistrarea se oprește.

 

Niciunul dintre cei prezenți nu intervine, ba chiar se distrează copios, fiind auziți cum râd de femeia căzută la pământ.
Unul dinytre tineri chiar a filmat întreaga scenă, care a ajuns în posesia portalului Opinie de Carei.

Gestul tinerilor este dezgustător, dar astfel de distracții nocturne ale ”șmecherilor” nu se vor opri dacă autoritățile abilitate nu iau măsuri dure împotrivit unor astfel de agresori teribiliști. Femeia agresată a putut fi văzută de multe ori plină de răni în timp ce se afla la cerșit. Cine știe de câte ori a căzut victimă a unor astfel de tîmpiți.