”Sportul ne aduce împreună, iar împreună putem depăşi obstacole, ne putem încuraja şi putem merge mai departe. Ne bucurăm că avem alături de noi oameni curajoşi, dedicaţi şi empatici precum careianul Bogdan Cioltea”, anunță Caiac SMile.

„Am rămas în echipă pentru că am simţit că este locul meu perfect atât pentru a face sport, cât şi pentru a motiva alte persoane. Sportul m-a învăţat să fiu cu capul pe umeri, să mă dedic mai mult persoanelor din jurul meu şi să dau mai departe ceea ce am învăţat prin sport”, a declarat Bogdan Cioltea.
”Hai să ne bucurăm de magia sportului care ne uneşte şi ne dă puterea de a transforma dizabilităţile în abilităţi şi frica în zâmbete! Iarna aceasta ne dăm întâlnire pe pârtie, unde vom face slalom printre toate provocările şi vom învăţa să ne activăm superputerile interioare”, a adăugat Bogdan Cioltea, citat de Caiac Smile.
Cei interesați pot deveni parte din poveste pe http://www.caiacsmile.ro.
Bogdan Cioltea este un tânăr careian, care s-a născut prematur, cu parapareză spastică, şi care şi-a petrecut toată viața legat de scaunul cu rotile, însă reușește să demonstreze zi de zi că handicapul de care suferă nu îl poate împiedica să facă sport.
Careianul Bogdan Cioltea obişnuieşte să participe la diverse maratoane, chiar dacă nu au cursă specială pentru persoane cu dizabilităţi. Iarna se mută pe pârtiile de schi, fiind unul dintre primii monitori de schi pentru persoane cu dizabilităţi din ţara noastră.

Sursa: Caiac SMile