Activitățile dedicate preșcolarilor care vor începe clasa pregătitoare în toamnă s-au desfășurat ieri într-o atmosferă de poveste învăluită de magia și farmecul sărbătorilor de iarnă.

Activitatea a debutat cu prezentarea unui filmuleț despre școală, o școală cu tradiție, dar și cu perspectivă, cu spațiu educațional prietenos, precum și despre numeroasele activități atractive și proiectele derulate de generația actuală a doamnei învățătoare.
Dansul ,,fulgilor de nea” a atras atenția micuților și a provocat aplauzele publicului.
Viitorii școlari au fost introduși în universul basmelor, vizionând povestea ,,Vreau să trăiesc printre stele” după Victor Eftimiu, după care au urmat provocări istețe: întrebări, răspunsuri, dorințe puse, jocuri interactive, menite să aducă veselia și voia bună.
Cei zeci de preșcolari prezenți s-au întrecut apoi în confecționarea unor obiecte tematice, în patru ateliere de lucru. Au colorat, au decupat, au lipit, au asamblat obținând decorațiuni care au fost luate acasă, cu gândul că vor înfrumuseța camera, bradul, masa de Crăciun, aducând bucurie și celor mici și celor mari.
Cadourile, colindele de Crăciun, moșul darnic, vocea caldă și iubitoare a doamnei învățătoare, nu au lipsit.
A fost o seară cu adevărat magică!

Școala Gimnazială ” Vasile Lucaciu” își propune realizarea a două clase pregătitoare. Copiii sunt așteptați cu bucurie!