Careienii au dat dovadă de solidaritate și au participat cu miile la târgul caritabil de Crăciun organizat vineri de Liceul Teoretic Carei pentru ajutorarea familiilor din blocul afectat de explozia de gaze situat în Piaţa Avram Iancu.

La acest târg cu participare și organizare de amploare, cum n-a mai fost până acum în Carei, s-au strâns lei 90.135 lei, a anunțat astăzi directorul Liceului Teoretic Carei, Zsido Sandor.
”Școala noastră a strâns la târgul caritabil de vineri 90.135 lei. La această sumă, SC Ardealul va adăuga cu încă 45.000 lei. Dacă bine știu, lucrările de reabilitare a blocului afectat de explozia de gaze costă 900.000 de lei. Școala noastră a reușit să strângă 10% din această sumă, iar Ardealul SA asigură încă 5%. Mulțumesc pe această cale conducerii Ardealul SA”, a declarat directorul Liceului Teoretic Carei, Zsido Sandor.
”De asemenea, vreau să le mulțumesc în mod special și elevilor noștri pentru că s-au mobilizxat și am putut conta pe ei, respectiv cadrelor didactice care își fac treaba așa cum trebuie. Aș adăuga că rezultatul în sine demonstează că toată lumea și-a îndeplinti sarcinile așa cum se cuvine. Le mulțumim părinților, bunicilor, prietenilor și tuturor celor care ne-au ajutat și au contribuit la acest succes. Este un rezultate extraordinar. Trăim într-un oraș mic, iar acest lucru a asigurat o mobilizare fără precedent pentru a-i ajuta pe cei aflați în necaz”, a adăugat directorul Zsido Sandor.
Elevii Liceului Teoretic au organizat zeci de standuri la care au comercializat delicii festive, ceai fierbinte, ciocolată caldă, vin fiert și diverse obiecte decorative.