Liceul Teoretic Carei organizează mâine, 9 decembrie 2022, tradiționalul Târg de Crăciun în scop caritabil. Beneficiarii ediției din acest an vor fi familiile afectate de explozia de gaze din Piața Avram Iancu din Carei.

Târgul va debuta la ora 16.00. Participanții vor putea cumpăra decorațiuni artizanale, vor putea degusta delicii festive și ceai fierbinte, ciocolată caldă și vin fiert, pe tonurile colindelor tradiționale.
La tombola organizată la târg, premiul cel mare constă într-un voucher în valoare de 1.000 de lei oferit de SC Resch SRL. Multe alte vouchere vă așteaptă la tombola de Crăciun din cadrul Târgului LTC.
SC Ardealul SA contribuie cu o sponsorizare în valoare de 50% din totalul sumei adunate.
În dimineața zilei de 27 februarie, în jurul orei 7.30, o explozie devastatoare a avut loc într-un apartament situat la etajul al patrulea într-o scară a blocului situat în Piața Avram Iancu din Carei, pe fondul unei acumulări de gaze. Unsprezece persoane au fost rănite, trei dintre ele fiind spitalizate în stare gravă. Toate trei au decedat ulterior la spital.
Explozia a provocat pagube enorme nu numai în blocul în care s-a produs, ci și în alte blocuri apropiate, fiind avariate și câteva autoturisme parcate în zonă.