Calvarul unei fetiţe în vârstă de 15 ani, din Supur, care a fost violată timp de patru ani de propriul său tată, a fost scoasă al iveală cu ocazia emiterii unui ordin de protecţie de către Judecătoria Carei. Fetiţa a fost ameninţată cu moartea pentru a nu povesti nimănui grozăviile la care o supunea propriul său tată.

Potrivit informaţiilor portalului Opinie de Carei, calvarul fetei a început în urmă cu trei-patru ani, când tatăl ei a încercat să întreţină pentru prima dată raporturi sexuale cu ea.
La început a pipăit-o în zonele intime, ea nerealizând ce se întâmplă datorită vârstei fragede. Toate aceste acte se întâmplau când erau doar ei doi acasă.
După câteva luni, tatăl ei a început să se dezbrace de la brâu în jos, o dezbrăca şi pe ea, încercând să întreţină acte sexuale anale cu ea. Datorită faptului că s-a lovit de opoziţia fetei, agresorul o agresa sexual prin introducerea degetului în vaginul ei. Aceste acte se întâmplau de fiecare dată când erau doar ei doi acasă.
Fetiţa le-a relatat judecătorilor că, în luna iunie 2022, tatăl ei a chemat-o cu el în pădure, să caute ciuperci. Întrucât minora a refuzat, acesta i-a aplicat două palme la nivelul feţei, obligând-o să meargă cu el.
Când au ajuns în pădure, inculpatul s-a dezbrăcat de la brâu în jos după care a dezbrăcat-o şi pe fiica lui. Apoi, a început să o mângâie la nivelul sânilor, a obligat-o să întreţină raporturi sexuale orale cu ea şi i-a introdus degetul în vagin. Întrucât minora încerca să scape de aceste abuzuri, i-a spus tatălui ei că a văzut pe cineva în pădure, moment în care acesta s-a oprit. Întrucât a realizat că fiica lui l-a minţit, i-a aplicat o palmă peste faţă.
Copila a mai arătat că nu a povestiţi niciodată despre cele ce i s-a întâmplat întrucât îi era frică de faptul că tatăl ei îi va face ceva ei sau mamei ei întrucât de fiecare dată când o abuza îi spunea să nu zică nimic nimănui întrucât altfel le va omorî şi pe ea şi pe mama ei. În cele din urmă, fetiţa a rupt tăcerea.
Săptămâna trecută, Judecătoria Carei a emis un ordin de protecţie, valabil pe şase luni, prin care tatălui este obligat să păstreze o distanţă de cel puţin 100 de metri faţă de fiica sa şi faţă de şcoala la care învaţă aceasta. De asemene, instanţa a dispus evacuarea tatălui din imobilul în care domiciliază familia.