După înfrângerea cu 4-1 în meciul disputat sâmbătă în deplasare cu SCM Sighetu Marmaţiei, directorul Victoriei Carei, Tabi Zsolt, arată că echipa şi pus mari speranţe în acest meci, însă greşelile colective, eliminarea lui Moş în minutul 38, terenul greu şi problemele cu jucătorii accidentaţi şi suspendaţi au influenţat negativ rezultatul.

„Ne-am pus speranțe înaintea acestui joc de la Sighetu Marmației, însă după primele 20 de minute, în urma unor greșeli colective de apărare al echipei noastre, gazdele au marcat două goluri. Terenul foarte greu și-a pus amprenta pe dezvoltarea jocului”, a declarat directorul Victoriei Carei, Tabi Zsolt.
„În minutul 38 Moș Flavian joacă mingea cu mână în suprafața de pedeapsă, arbitrul consideră că a făcut-o intenționat pentru evitarea unui gol, dictează lovitură de pedeapsă și eliminare. Repriza a doua este echilibrată, dar echipa neavând situații clare de a marca. Golul de onoare este înscris de Ervin Kinczel care, după o acțiune individuală, șutează pe jos de la marginea careului”, a adăugat Tabi Zsolt
„Avem probleme de lot, accidentați și suspendați. Deocamdată nu ne-am putut ridica la nivelul așteptărilor și cerințelor Ligii a 3-a, mai ales în ultimele jocuri din deplasare… Ultimul meci din acest an urmează sâmbătă la Dej”, a încheiat Tabi Zsolt.