Asociaţia Puffi a lansat un apel disperat pentru adoptarea a doi căţeluşi drăguţi care au fost aruncaţi în curtea unui om care, din păcate, nici pe sine nu se poate întreţine. În plus, este ameninţat că va zbura în stradă dacă nu scapă de cei doi căţei.

Asociaţia Puffi prezintă povestea tristă a celor doi căţeluşi, aruncaţi în curtea unui careian.
„Lansez un apel disperat. Nu avem adăpost de imediat 3 ani, dar oameni disperați mai apelează la ajutorul nostru, dacă totuși putem ajuta cu ceva. Acești doi căței au fost aruncați in curte la un om, care din păcate nici pe sine nu se poate întreține. Cățeii au cca 4 săptămâni, ar trebui să mănânce de 3-4 ori pe zi. Eu nu i-am putut lua, la mine deja,, miniadăpostul” de acasă este arhiplin”, a declarat preşedinta Asociaţiei Puffi, Maria Ardelean.
Pe lângă faptul că are propriile probleme, careianul a fost ameninţat de propria sa mamă că îl va pune în stradă dacă nu scapă de cei doi căţei nevinovaţi.
„Pe deasupra, când am fost să fotografiez cățeii, am fost dată afară din curte, cu tot cu mâncarea ce am dus, de o,, stimată doamnă”, care urla (după cât mi-am dat seama era mama dânsului) că și el așa va zbura dacă nu-i aruncă pe stradă. El a intrat resemnat cu cățeii. Deci, am vrea să cerem ajutorul cuiva, care i-ar putea lua în foster, sau mai bine i-ar adopta. Adăpostul din SM este arhi-arhi plin. Distribuiți vă rugăm, să -i putem salva cumva. Vă mulțumesc anticipat”, mai povesteşte Maria Ardelean.