Două dintre jucătoarele echipei de tenis de masă a CSM Victoria Carei au reuşit performanţa de a se clasa pe podium la Campionatul Naţional al Ungariei, proba de dublu mixt, una dintre ele chiar pe prima treaptă a acestuia.

Titlul de campion naţional a revenit echipei formate din Kishegyi Ákos şi Bálint Bernadett (CSM Victoria Carei).
Echipa formată din Szabó Ákos şi careianca Dari Helga (CSM Victoria Carei) s-a clasat pe cea de-a treia treaptă a podiumului.
Bálint Bernadett este multiplă campioană atât în România cât şi în Ungaria, medaliată la campionatele europene de cadeţi şi juniori cu echipa României, componentă a lotului de senioare a Ungariei, vicecampionă cu echipa din Cehia şi pe locul secund la EURORE TROPHY GRAND FINAL 2022 în Havirov, respectiv locul întâi în Central European Superleague.
Dari Helga este o jucătoare născută şi formată în Carei, componentă a loturilor de cadeţi şi juniori a Ungariei, multiplă campioană de simplu, dublu, dublu mixt, cu echipa şi câştigătoare a Top 12 Ungaria, calificată de 2 ori la Europa Top 10, obţinând locul 7, clasarea pe locul 12 mondial în clasamentul juniorilor din 2021, participantă în Liga Campionilor 2021 şi 2022, componentă a lotului de senioare care aa participat la Campionatul Mondial pe echipe din China.