Judecătoria Carei a închis ieri definitiv dosarul penal al unui bărbat din Cehal, acuzat că și-a lovit de mai multe ori soția cu polonicul în cap. Asta după ce femeia a arătat că nu dorește tragerea la răspundere penală a soţului său, deși rănile au necesitat pentru vindecare 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Potrivit informațiilor portalului Opinie de Carei, incidentul violent a avut loc în 25 august anul trecut.
După-amiază, femeia i-a reproșat soțului că a plecat de acasă fără să-i spună unde. Femeia a precizat că, deşi soţul ei nu consumă băuturi alcoolice, în aceea zi el se afla sub influenţa alcoolului. În timp certei, soţul acesteia a început să o lovească de mai multe ori cu un polonic la nivelul capului.
Speriată fiind, cu atât mai mult cu cât în trecut acesta niciodată nu a mai făcut astfel de fapt, persoana vătămată a ieşit în stradă şi a apelat numărul unic de urgenţă.
Întrucât leziunile provocate de polonic au necesitat pentru vindecare 8-9 zile de îngrijiri medicale, polițiștii au întocmit dosar penal pe numele soțului sub acuzația de violență în familie.
Dosarul a intrat pe rolul Judecătoriei Carei. Întrucât soția a arătat că nu dorește tragerea la răspundere penală a soţului său, iertându-i agresiunea, judecătorii careieni și-au însușit propunerea procurorilor, închizând dosarul. Sentința Judecătoriei Care este definitivă.

Sursa foto: Internet