Un angajat al unei firme specializate, care introducea reţeaua de gaz într-un imobil, a cauzat o explozie la nivelul conductei de gaz. Bărbatul s-a ales cu arsuri de gradul doi la nivelul feţei şi al mâinilor, dar şi cu un dosar penal pentru de distrugere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Potrivit informaţiilor portalului Opinie de Carei, accidentul a avut loc în 8 octombrie 2021.
Bărbatul, angajat al unei companii specializate în domeniu, în timp ce efectua lucrări de aducţiune-gaz la nivelulunui imobil dintr-o localitate din zona Careiului, din cauza propriei neatenţii, a cauzat o explozie la nivelul conductei cu gaz, determinând apariţia unui incendiu la nivelul cutiei protectoare montate în exteriorul gardului proprietăţii, determinând deteriorarea tencuielii acestuia.
În urma incidentului, a rezultat vătămarea corporală a bărbatului, care a fost diagnosticat cu arsuri de gradul doi la nivelul feţei şi al membrelor superioare.
Poliţiştii i-au întocmit bărbatului dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere din culpă şi vătămare corporală din culpă.
În cele din urmă, procurorii au propus renunţarea la urmărirea penală.
Miercurea trecută, Judecătoria Carei a confirmat propunerea procurorilor. Astfel, bărbatul a scăpat de dosarul penal întocmit pe numele său. Din păcate, a rămas cu arsurile grave la nivelul feţei şi al mâinilor.