Firma Bonea’s World SRL organizează un curs de cadru tehnic cu atribuții în domeniul prevenirii și stingerii incendiilor. Cursul este AUTORIZAT de Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională și avizat ISU (Inspectoratul pentru situații de urgență).

Costul cursului este de 610 lei plus 60 de lei taxa de examinare.
Participand la acest curs te vei familiariza cu termenii specifici privind acordarea asistentei tehnice de specialitate in situatii critice, cercetarea contextului producerii incendiilor, avizarea documentatiilor privind PSI; controlul privind respectarea masurilor de PSI; elaborarea documentelor specifice activitatii de PSI si SU; instruirea salariatilor in domeniul PSI ; planificarea activitatii de PSI; organizarea activitatii de aparare impotriva incendiilor; monitorizarea activitatii de PSI.
Cui se adreseaza cursul: tuturor persoanelor care doresc sa se specializeze in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor si persoanelor desemnate din institutii, care trebuie sa organizeze si sa conduca activitatea in domeniul apararii impotriva incendiilor.
Certificare: in urma absolvirii examenului final, cursantii vor intra in posesia certificatelor de Absolvire pentru ocupatia de “Cursul de Cadru Tehnic cu atributii in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor” si a suplimentelor descriptive care atesta competente dobandite in urma cursului.
Oferta furnizare curs: Cursurile se desfasoara atat la sediul firmei din Bucuresti si ale partenerilor din toata tara cat si la sediile firmelor/institutiilor interesate de furnizarea acestui curs pentru personalul angajat.
Participantii vor beneficia de coffee break, materiale didactice si consiliere pe intreaga perioada a cursului.
Durata: 110 ore
Informații se pot obţine la numărul de telefon 0770.535.545 sau la adresa de email: boneasworld@gmail.com.