Începând cu data de 25 octombrie 2022, cetăţenii pot solicita și depune cererile pentru acordarea ajutorului de încălzire și a suplimentului pentru energie pentru sezonul rece 2022- 2023, la sediul Serviciului de Asistență Socială (fosta Cazarmă), situat pe str.Progresului, nr.28, informează Primăria Carei.

Cererile se pot depune de luni până vineri, în intervalul orar 9-13, sau on-line, prin e-mail, la adresa: asistentasociala@municipiulcarei.ro.
Formularul tip”Cerere-Declarație pe propria răspundere” se eliberează doar persoanelor care îndeplinesc condițiile de acordare și care prezintă certificat fiscal- eliberat de Serviciul Impozite și Taxe Locale din care rezultă bunurile deținute care pot duce la excluderea acordării ajutorului pentru încălzirea locuinței.
Venitul mediu net lunar până la care se acordă ajutorul pentru încălzirea locuinței și suplimentul pentru energie este de 1386 lei/persoană, în cazul familiei și de 2053 lei, în cazul persoanei singure.
Anunțul complet privind acordarea ajutoarelor pentru încălzirea locuinței și a suplimentelor pentru energie în sezonul rece 2022-2023 poate fi citit aici.
Cuantumul ajutoarelor și suplimentelor pentru energie poate fi consultat aici.
Cererea tipizată poate fi descărcată aici.