În şedinţa extraordinară de vineri, consilierii locali careieni au aprobat prelungirea cu încă 18 luni a termenului de atribuirea în folosinţă gratuită a spaţiului din incinta Centrului Social.

Iniţial, iunie 2019, Consiliul Local a aprobat darea în folosinţă gratuită a spaţiului din incinta Centrului Social pentru o perioadă de 18 luni, dar întârzierile din perioada organizării licitaţiilor impun prelungirea termenului.
Motivul pentru care preşedintele Judecătoriei Carei, judecătorul Simona Costaşi, a solicitat prelungirea protocolului se datorează faptului că „sunt necesare efectuarea lucrărilor pentru reparaţia capitală şi modernizarea sediului Judecătoriei Carei, cu menţiunea că amplasamentul, inclusiv clădirea a fost predată executantului la data de 30 iunie 2022, termenul de execuţie stipulat fiind de 18 luni, iar acordul cu Banca Mondială expiră la data de 31 decembrie 2023”.
Reabilitarea şi modernizarea Judecătoriei Carei este realizată de către firma Construcţii Bihor SA. Lucrările au fost demarate în luna iulie a acestui an.
Reabilitarea Judecătoriei Carei se realizează printr-o finanțare asigurată de Banca Mondială în cadrul proiectului ”Îmbunătățirea Serviciilor Judiciare”.