CSS- Victoria Carei s-a calificat aseară în finala Campionatului Județean U15, învingând în semifinala disputată la baza sportivă Dinamo din Satu Mare echipa Primavera Satu Mare.

Partida s-a încheiat cu scorul de 2-2, ambele goluri ale CSS-Victoria Carei fiind marcate de Rareș Cosar.
La loviturile de departajare, careienii au fost mai preciși, impunându-se cu scorul de 5-2.
Pe lângă calificarea în finală, careienii antrenați de Gindele Gergely au obținut și dreptul de a reprezenta județul Satu Mare în etapa regională a competiției.
Finala Campionatului Județean U15 va avea loc sâmbătă, 8 octombrie 2022.
”A fost un meci de infarct, cu multe răsturnări de situații. Am jucat în nocturnă, a dat un plus băieților, care s-au simțit extraordinar. Ritmul a fost destul de bun, băieții au alergat foarte mult. Am reușit să respectăm ceea ce ne-am propus tactic. La loviturile de departajare am avut și puțin noroc, dar cred că ne-am calificat pe merit în finala campionatului. Felicitări ambelor echipe pentrut jocul frumos și pentru fair play! Mulțumiri părinților, care ne-au susținut în număr mare! Hai CSS Carei, Hai Victoria”, a declarat antrenorul juniorilor careieni, Gindele Gergely.


Lotul CSS- Victoria Carei: Petcu Denis- Silaghi Horea, Varga Darius, Tempfli Zalan, Câmpan Patric, Kocze Marius, Fechete Codruț, Csobi Akos, Sroth Zoltan, Fodor Denis, Cosar Rareș.
Rezerve: Mihnea Gabriel, Boitor Laurențiu, Murzsa Sebastian, Fekete Milan, Tempfli Marko, Vezentan Darius, Savu Luca.
Antrenor: Gindele Gergely.