Primarul municipiului Carei a inspectat azi lucrările de reabilitare efectuate pe Bulevardul 25 Octombrie, pe tronsonul cuprins între intersecția cu strada Mioriței și limita localității la ieșirea din Carei înspre Oradea, informează administrația locală careiană.

Firma executantă a început lucrările pe partea stângă a tronsonului, pe direcția de ieșire din oraș. După frezarea stratului de asfalt, au fost demarate lucrările de refacere a fundației drumului.
”Lucrările avansează foarte bine. După finalizarea acestui ultim tronson, se va putea circula în condiții optime pe întreaga porțiune a Drumului Național 19 aflată pe raza Careiului. Pe această cale, solicit participanților la trafic să dea dovadă de înțelegere pe durata lucrărilor, fiind vorba de investiție importantă pentru infrastructura orașului nostru”, a declarat primarul Eugen Kovacs.
Tronsul cuprins între intersecția cu strada Mioriței și limita localității are o lungime de aproximativ 750 m.
Lucrările sunt executate de firma Ardelean Company Nord Vest SRL, valoarea acestora fiind de 3,62 milioane lei.
Investiția prevede refacerea fundației și a îmbrăcăminții rutiere asfaltice în două straturi, unul de 6 cm de rezistență, peste care va fi turnat un strat de 4 cm de uzură.

Termenul de finalizare a lucrărilor este de cinci luni, în funcție de condițiile meteorologice.