Careienii sunt, în mare măsură, mulțumiți de calitatea vieții în orașul lor, potrivit datelor unui raport al Băncii Mondiale, realizat pentru a afla care este gradul de mulțumire al locuitorilor din orașele țării.

Potrivit studiului, 83% dintre careieni sunt mulțumiți să locuiască în acest oraș.
Întrebați în ce măsură sunteți mulțumit de siguranța în spațiile publice din oraș, 71% au răspuns că sunt mulțumiți, în timp ce 27% mai degrabă nemulțumiți, iar ce 2% sunt foarte nemulțumiți. În privința siguranței în cartierul lor, 87% dintre careieni se declară mulțumiți.
În privința școlilor și facultăților educaționale, 67% au spus că sunt mulțumiți, 31% mai degrabă nemulțumiți, în timp ce 2% sunt foarte nemulțumiți.
La capitolul servicii de sănătate, 32% dintre careieni sunt mulțumiți, 50% mai degrabă nemulțumiți, în timp ce 18% foarte nemulțumiți.
Întrebați de gradul de mulțumire privind facilitățile culturale, precum sălile de concerte, cinematografele, muzeele și bibliotecile, 48% au spus că sunt mulțumiți, 46% mai degrabă nemulțumiți, în timp ce restul sunt foarte nemulțumiți.
Chestionați despre facilitățile sportive precum terenurile sportive și sălile de sport acoperite, 41% dintre careieni s-au declarat mulțumiți, 53% mai degrabă nemulțumiți, în timp ce 5% sunt foarte nemulțumiți.
La întrebarea ”Cât de mulțumiți sunteți de spațiile verzi, precum parcurile și grădinile din orașul dvs”, 66% au spus că sunt mulțumiți, 31% mai degrabă nemulțumiți, în timp ce 2% sunt foarte nemulțumiți.
Referitor la curățenia din oraș, 61% dintre careieni s-au declarat mulțumiți de aceasta, 29% mai degrabă nemulțumiți, în timp ce 10% sunt foarte nemulțumiți.
Chestionați cât de mulțumiți sunt de spațiile publice, precum piețele publice, zonele pietonale din oraș, 54% au spus că sunt mulțumiți, 45% mai degrabă nemulțumiți, în timp ce 2% sunt foarte nemulțumiți.
Întrebați despre starea străzilor, 43% au spus că sunt mulțumiți, 45% mai degrabă nemulțumiți, în timp ce 3% sunt foarte nemulțumiți.
În privința calității aerului, 53% dintre careieni s-au declarat mulțumiți, 39% mai degrabă nemulțumiți, iar 8% foarte nemulțumiți.