După înfrângerea cu 0-1 în meciul disputat acasă cu SCM Zalău, antrenorul Marius Botan consideră că Victoria Carei merita cel puţin un punct, careienii jucând de la egal la egal cu oaspeţii din Zalău, pretendenţi la câştigarea campionatului.

„Consider că meritam cel puţin un punct din partida de ieri! Băieţii au avut determinare, concentrare şi dorinţă de afirmare. Consider că am jucat de la egal la egal cu una dintre pretendentele la câştigarea campionatului. Este adevărat că trebuia să marcăm noi primul gol la acele multe ocazii pe care ni le-am creat şi cu siguranţă alta era soarta partidei”, a declarat antrenorul Victoriei Carei, Marius Botan.
„Suntem încă la început de drum, sunt sigur că, odată cu câştigarea primelor puncte, băieţii îşi vor da drumul şi vom avea parte de momente frumoase. Mai trebuie puţină răbdare. Victoriile preţioase şi importante nu apar de la o zi la alta”, a adăugat antrenorul Marius Botan.
„Eu le mulţumesc suporterilor că au venit şi ieri în număr aşa de mare la meci şi asta apreciem foarte mult. Cu cât întârzie mai mult victoria, cu atât va fi mai preţioasă!”, a încheiat antrenorul Botan.