Careianca Iulia Benze alias Soapy Jules şi partenerul său australianul Kurt Muray alias Kurt von Bubble au pus în scenă un număr spectaculos aseară la iUmor sezonul 13.

Cei doi au înveselit platoul și au scos și o mărturisire neașteptată din partea juratului Mihai Bendeac.
Kurt von Bubble și Soapy Jules au făcut spectacol pe scena iUmor, doar cu ajutorul unor balonașe de săpun. Judecând după modul în care au intrat îmbrăcați, nimeni nu se aștepta la ce a urmat.
Cei doi sunt parteneri de scenă, dar și de viață. Sunt împreună de 8 sau 9 ani, nici ei nu mai știu sigur. „Poate dacă câștigăm la iUmor, Kurt o să mă ceară în căsătorie”, a spus concurenta la testimoniale.
Cei doi s-au prezentat pe scenă îmbrăcați ca niște oamenii ai străzii. Punctul culminant a fost acela în care cei doi și-au dat rapid hainele jos și au rămas în lenjerie intimă de culoare roșie.
„Exact un corp cum are el mi-aș dori eu să am”, i-a șoptit Mihai Bendeac Deliei la ureche, în timpul momentului.
Radu Pietreanu a explicat că numărul i-a dat o stare de bucurie, fiind uimit în mod plăcut de energia celor doi parteneri.
Concurenții au dezvăluit că s-au întâlnit în Londra, la o audiție. Kurt este din Australia. Numărul lor se cheamă „Bubbles show pentru adulți” și fac teatru cu baloane de săpun.
„Sunteți foarte drăguți”, le-a spus Delia. „Ești o explozie de entuziasm”, i-a spus Mihai Bendeac Iuliei.
Delia l-a dat de gol pe Mihai și i-a spus lui Kurt că actorul i-a admirat fizicul. „Nu știu cum o să ți se pară…Dar mi-ar plăcea să am corpul tău. Nu cum s-ar crede..Vreau să arăt ca tine”, a recunoscut Mihai cu sinceritate, iar replica sa a stârnit hohote de râs.
Cei doi au recunoscut că pentru a arăta atât de tonifiați pe scenă nu au mâncat și nu au băut nimic toată ziua.
„Numărul a fost delicios”, a mai adăugat Delia. Kurt von Bubble și Soapy Jules au primit doar voturi pozitive din partea juraților, plecând acasă cu 4 de „Da”.