Primarul Eugen Kovacs a participat astăzi, alături de prefectul Radu Roca, la controlul efectuat la Grădinița cu Program Prelungit Nr.1 din Carei, după ce un număr de 25 de copii s-au prezentat la spital cu probleme digestive, șapte dintre ei fiind internați, informează Primăria Carei.

Primarul Eugen Kovacs este de părere că, în loc să se tragă concluzii pripite, ar trebui așteptat rezultatul anchetei efectuate de instituțiile abilitate.
”Este regretabil acest incident înregistrat chiar la început de an școlar. Din fericire, niciunul dintre copii nu este în stare foarte gravă. Consider că ar trebui să nu tragem concluzii pripite și să așteptăm rezultatul anchetei derulate de instituțiile abilitate. În funcție de rezultatul acestei anchetei, vom lua lua măsurile care se impun”, a declarat primarul Careiului, Eugen Kovacs.
Ancheta este efectuată de inspectori ai Direcției de Sănătate Publică, ai Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor și ai Inspectoratului Școlar Județean.
Grădinița cu Program Prelungit Nr.1 a fost închisă până la finalizarea anchetei.