PNL Carei, prin președintele Adrian Nemeș, a depus vinerea trecută o adresă la Prefectura Satu Mare, prin care solicită înființarea unui birou al Casei Județene de Pensii (CJP) Satu Mare în Carei.

”Datoriă lipsei actuale a unui astfel de birou, cetățenii din zona Careiului sunt nevoiți să meargă la Satu Mare, uneori chiar și pentru o simplă informare”, a declarat președintele PNL Carei, Adrian Nemeș.
”În data de 2 septembrie 2022, am depus la Instituția Prefectului Satu Mare o adresă prin care solicităm înființarea unui birou al Casei Județene de Pensii, atât de necesar locuitorilor din Carei cât și celor din localitățile din vecinătatea municipiului Carei. Este a doua acțiune a PNL Carei în acest sens. Prima fiind acum câteva luni, când ne-am adresat în scris direct Casei de Pensii, însă fără succes. Sperăm că de această dată vom reuși”, a adăugat președintele Adrian Nemeș.
Petiția a fost semnată și de către primarii din Căpleni, Cămin, Berveni, Urziceni, Foieni, Ciumești, Sanislău, Pișcolt, Petrești, Andrid, Tiream, Pir, Santău, Săuca, Tășnad, Căuaș, Săcășeni și Moftin.