Un bărbat din Sechereșa și-a trezit soția în miez de noapte, care era în casă cu copilul cel mic, cerându-i să dispară deoarece el s-a uitat pe geam şi ar fi văzut că afară este amantul său. Femeia susține că soțul său are halucinații din cauza drogurilor.

Potrivit informațiilor portalului Opinie de Carei, în fața judecătorilor careieni, femeia a declarat că soțul său se droghează cu prafuri, cristale și iarbă.
În solicitarea sa pentru emiterea unui ordin de protecție, femeia a mai arătat că, de când se droghează, soțul devenit agresiv, fiind agresiv chiar şi când nu este sub influenţa substanţelor psihoactive, atât verbal cât şi fizic.
Victima a arătat că, în noaptea de 11 august 2022, soțul a trezit-o la ora 1 noaptea, în timp ce era acasă cu copilul cel mic, cerându-i să dispară deoarece el s-a uitat pe geam şi a văzut că afară este amantul său. Femeia a menţionat că soțul său are halucinaţii.
Femeia a mers cu copilul la părinţii săi, ceilalţi doi copii fiind acolo. Ulterior a venit şi soțul şi a început să facă scandal. Soția a sunat la 112, a venit poliţia şi a depus plângere.
Judecătoria Carei a emis un ordin de protecție care îl obligă pe soț să păstreze o distanță minimă de 50 metri faţă de soția sa și copilul lor oriunde s-ar afla acestea, respectiv față de locuința victimelor, din satul Sechereşa pe o durată de 6 luni.