Doi careieni care s-au bătut ca și chiorii în centrul orașului din cauza unui trening și a unui împrumut, au scăpat de condamnările penale, împăcându-se chiar înaintea pronunțării sentinței. Ambii au fost trimiși în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Potrivit informațiilor portalului Opinie de Carei, scandalul a avut loc în data de 20 decembrie 2020, pe Calea Armatei Române. Pe fondul unor nemulţumiri legate de vânzarea unui trening şi împrumutul unei sume de bani, ujnul dintre careieni i-a adresat celuilalt injurii.
Fără să stea prea mult pe gânduri, cel înjurat a început să-l lovească cu pumnii în zona feței pe oponentul său. După ce și-au administrat reciproc mai multe lovituri, unul dintre ei a căzut la pământ, iar celălalt a continuat să-l lovească cu picioarele în zona capului. În timpul căderii, acesta și-a fracturat glezna piciorului, suferind leziuni traumatice care au necesitat, pentru vindecare, un număr de 35-40 zile de îngrijiri medicale.
Cei doi careieni, ambii cu studii primare și fără loc de muncă, au fost trimiși în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violenţe după ce s-au reclamat reciproc.
Înainte de pronunțarea sentinței de către Judecătoria Carei, cei doi s-au împăcat, reușind să scape astfel de condamare. Magistrații Judecătoriei Carei au dispus, în data de 19 august 2022, încetarea procesului penal întrucât a intervenit împăcarea părților.
Cei doi careieni trebuie să achite câte 100 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare în contul statului.