Când te trezeşti că eşti în jur de singura conspiraţionistă din Carei, rişti să o iei razna de tot. Cât e ziua de lungă ai tot felul de halucinaţii despre diverse comploturi, de la universale până la locale, la adresa ta de descendentă directă a lui Burebista.

Când mintea îţi este deranjată de prea multe halucinogene, ajungi să crezi că întreg universul s-a pus împotriva ta. Şi a celor în jur de trei indivizi care îţi ţin isonul, plus al patrulea care te filmează cu telefonul.
Începând de la marea ocultă mondială, până la Bill Gates, guvernul SUA şi toate forţele întunecate, precum reprilienii şi masonii, al căror unic scop în viaţă este să atace descendenta directă a lui Burebista din Carei.
Să nici nu mai pomenim de toţi cei din UDMR şi mai ales de apropiaţii lui Viktor Orban din Budapesta. Cu toţii au jurat să o distrugă pe conspiraţionista din Carei, care se crede o mare martiră a neamului românesc, deşi nu are nimic, nici în clin, nici în mânecă, cu un asemenea statut.
Halucinaţiile care te macină zilnic, în lipsa medicaţiei atât de necesare în astfel de cazuri clinice, te fac să scorneşti tot felul de baliverne. Problema e că, în ziua de azi, orice neica nimeni îşi poate face un site şi o pagină de Facebook şi se poate pretinde mare influencer. Nu contează nici măcar faptul că nu ştie să scrie corect în limba română, ajungând să masacreze limba sa natală.
Iar conspiraţionista din Carei postează zilnic lături peste lături. Nu sunt articole, ci un fel de scrieri după reguli proprii, la nivel de elev din clasa pregătitoare. Din păcate, se mai găsesc suficienţi oameni needucaţi care să dea like-uri acestor idioţenii neverificate şi de nimeni confirmate.
În loc să-i dea like-rui, prietenii ar trebui să o îndemne pe conspiraţionistă să recurgă la tratament clinic de specialitate. Cu biluţele adecvate, ar putea scăpa de halucinaţii, iar careienii ar putea scăpa de lăturile pe care le împrăştie zilnic în mediul online. Până şi Decebal ar dormi mai liniştit ştiind că această tanti, adusă la realitate, nu se mai consideră descendenta sa directă şi nici o martiră a neamului, căci neamului pur şi simplu nu îi pasă de halucinaţiile sale aberante.
Cel de Sus să îi dea sănătate şi înţelepciunea de a-şi respecta tratamentul clinic pe bază de biluţe! O asemenea persoană nu merită umilită, ci doar compătimită!