Trei fete din Domănești, în vârstă de 19, 17, respectiv 13 ani, au reușit să scape de abuzurile tatălui lor după ce l-au înregistrat cu telefonul în timp ce le amenința și le lovea. Judecătoria Carei a emis un ordin de protecție, tatăl neavând dreptul să se apropie la mai puțin de 100 de metri de fete și de domiciliul acestora.

Potrivit informațiilor portalului Opinie de Carei, scandalul care a fost înregistrat de fete a avut loc în 8 august 2022.
Agresorul, în timp ce se afla la locuinţa din Domănești, împreună cu fiicele sale, precum şi cu soţia sa, pe fondul unor discuţii în contradictoriu legate de comportamentul neascultător al uneia dintre fete, a agresat-o fizic pe aceasta, i-a aplicat mai multe lovituri cu palmele în zona feţei, ameninţând-o că o omoară şi că „îi va da în cap”.
În acest conflict s-a interpus sora majoră, care a încercat să o protejeze pe sora sa mai mică, însă şi aceasta a fost îmbrâncită şi lovită de către tatăl său cu palmele peste faţă. Agresorul a făcut scandal intrafamilial spunând că fiicele sale „ar trebui să se ascundă de frică atunci când îl văd”.
Fetele au înregistrat cu un telefon mobil tot ce s-a întâmplat și au arătat apoi polițiștilor înregistrările făcute.
În timpul audierilor, fetele au arătat că în familie este mereu haos şi scandal.
Tatăl a fost întrebat dacă consideră că bătaia este o bună modalitate de a educa un copil minor. Bărbatul a afirmat că unii specialişti nu consideră o măsură adecvată, alţi specialişti apreciază că în anumite situaţii nu trebuie să excludem metode puţin mai ferme.
Judecătoria Carei a emis săptămâna trecută un ordin de protecție. Potrivit acestuia, tatăl nu are voie să se apropie la mai puțin de 100 de metri de domiciliul fetelor și de centrul în care a fost cazată una dintre ele.
Ordinul de protecție este valabil pe un termen de șase luni.