La capătul a două zile de confruntări fizice în cadrul proiectului Erasmus+ „Athletics Unlimited Games”, echipa României a fost pe poziția secundă, după Polonia. Din echipa României fac parte şi careienii Alexia și Florin Turcu.

Alexai Turcu s-a aflat printre tinerii sportivi care au reprezentat România, iar Florin Turcu a fost unul dintre cei zece antrenori care a însoţit grupul din ţara noastră.
Clasamentul pe probe a fost următorul: Power Group și Endurance Group – locul 2, ștafetan 80 x 200m – locul 1.Ieri seară (14 august) a avut loc festivitatea de premiere. Totodată, în programul de dimineață a fost prevăzută o vizită la salina Wieliczka, ca și la Castelul Wawel.
Amintim că un număr de 80 de copii din partea țării noastre au fost angrenați în proiectul Erasmus+ „Athletics Unlimited Games”, care s-a desfășurat în perioada 11-15 august, la Cracovia (Polonia).
Au participat zece țări și anume: Austria, Bulgaria, Croația, Cehia, Letonia, Lituania, Polonia, România, Slovacia și Ucraina. Transportul a fost efectuat cu două autocare, cazarea fiind asigurată la Academia de educație fizică și sport/Institutul Politehnic din Cracovia.


Profesor Paula Ivan, campioana olimpică, a fost „Athletic Star” din partea României!