Victoria Carei a disputat sâmbătă seară, pe teren propriu, penultimul meci amical de pregătire programat înainte de debutul în Liga 3. Careienii antrenaţi de Marius Botan s-au impus cu scorul de 5-2 (3-0) în faţa celor de la Unirea Valea lui Mihai.

Pentru careieni au înscris Negreanu, Marinaş, Vajda, Kinczel şi Nyilvan R.
„Am terminat săptămâna de cantonament cu un meci de pregătire împotriva prietenilor nostri din Valea lui Mihai. A fost o săptămână solicitantă din punct de vedere fizic. Mă bucură enorm de mult atitudinea băieţilor din această perioadă. Să sperăm că vom culege roadele acestei perioade în timpul campionatului. Sunt încrezător în ceea ce lucrăm şi sper ca la ora primului meci oficial să ne putem satisface suporterii cu un joc şi cu un rezultat pe măsură. Avem nevoie de sprijinul lor necondiţionat!”, a declarat antrenorul Marius Botan.
La fel ca şi la amicalurile anterioare, antrenorul Marius Botan a format două echipe, pe care le-a trimis în teren în cele două reprize.
Victoria Carei- repriza 1: Gorbe, Veszpremi, Silaghi, Negreanu, Ghiarfaş, Tilinger, Haller, Vajda, Tincău, Nylivan B., Marinaş.
Victoria Carei- repriza 2: Mirtracica, Veszpremi, Nelson, Caragea, Zbona, Kinczel, Benze, Nyilvan R., Tincău, Nyilvan B., Horvath.
Dulap, Ritli, Aspru şi Mihale nu au putut aevolua, fiind accidentaţi.