O adevărată telenovelă reiese din solicitarea unei femei către Judecătoria Carei în vederea emiterii unui ordin de protecție împotriva soțului agresiv. După câteva zile, femeia a renunțat la solicitare pe motiv că fiul bătut cu coada de mătură plânge după tatatăl său, care este în spital, cu splina extirpată în urma loviturilor primite de la un polițist.

Băiețel bătut cu coada de mătură, sora pusă să își sune mama
Potrivit informațiilor portalului Opinie de Carei, o femeie dintr-o localitate situată în apropiere de Carei a cerut ordin de protecție împotriva soțului pe motiv că acesta îi agresează fizic și verbal pe ea și pe cei doi copii ai lor, un băiat de 7 ani și o fetiță de zece ani.
Ultimul astfel de episod de violenţă domestică a avut loc înspre seara zilei de 21.07.2022, la domiciliul comun, unde soțul, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, i-a aplicat, cu o coadă de mătură, mai multe lovituri în zona spatelui fiului de 7 ani, care a început să plângă. Soțul nu s-a oprit nici la insistenţele acestei victime nici la insistenţele fiicei sale de 10 ani, care îl ruga să înceteze.
Agresorul s-a oprit numai pentru a-i solicita fiicei sale să o contacteze telefonic pe mama sa, care nu era acasă în acele momente. În timp ce aceasta vorbea la telefon cu mama sa, soțul striga să îi comunice că dacă nu va veni de urgenţă acasă o va omorî.
Copilul plânge după tată, aflat în spital din cauza loviturilor unui polițist
Peste o săptămămână, când Judecătoria Carei a luat în discuție emiterea ordinului de protecție, femeia a arătat că dorește să renunțe la demersul său.
Femeia și-a justificat cererea prin faprtul că minorul bătut de soț, în vârstă de 7 ani, plânge de dorul tatălui. Aceasta a mai arătat că bărbatul este internat în spital datorită loviturii primite de la un poliţist care i-a aplicat lovituri în urma cărora acesta a ajuns la spital, fiindu-i extirpată splina.
Având în vedere cererea, Judecătoria Carei a luat act de renunțarea femeii de a solicita ordin de protecție împotriva soțului său. Sentința Judecătoriei Carei nu este definitivă, putând fi atacată în termen de 30 de zile de la comunicare.

N.R. Informaţiile publicate de Opinie de Carei pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ