În perioada AugustFest 2022, va avea loc o campanie de strângere de fonduri pentru Asociația Werdnig Hoffman, pentru renovarea spațiului “Căsuța Prieteniei”, informează Direcția de Cultură Carei.

De ce e nevoie de o asemenea locație?
O mare problemă a organizării evenimentelor a fost lipsa unei locații perfect adaptate nevoilor persoanelor cu dizabilități. Astfel că, asociația a achiziționat un teren cu casă în localitatea Pietroasa, situat într-un loc pitoresc în județul Bihor. Totuși e nevoie ca să renoveze acest spațiu pentru a fi 100% accesibil nevoilor persoanelor cu dizabilități.
La standul asociației, lângă scena festivalului, în perioada 1-7 august 2022, membri asociației vor scoate la licitație, produse hand made realizate de către aceștia și voluntarii asociației Werdnig Hoffman, dar și diferite picturi, obiecte hand-made, cărți, fotografii și echipamente sportive obținute din donații de la: Gyene Lajos, Kin Ladislau, Prem Camelia, Coșarcă Diana, Vereș Ioan si Eric Bikfalvi cărora președintele Asociația Werdnig Hoffman, Robert Veres ”Bobby”, le mulțumește și pe această cale pentru sprijinul acordat.
Găsiți standul Asociației Werdnig Hoffman în parc, pe perioada August Fest, în fiecare seară, lângă scenă. Fiecare donație contează!