Duminică, 31 iulie 2022, începând cu orele 14.00, în Carei va avea loc o nouă ediție a concursului Strongman, în cadrul căruia își vor măsura forțele zece dintre cei mai puternici sportivi din România, Ungaria și Moldova.

Concursul, organizat de Asociația Fit Force, se va desfășura pe strada 1 Decembrie 1918 din Carei, în zona amfiteatrului.
Cel mai cunoscut dintre concurenții înscriși este Juhasz Peter din Ungaria. Este cel mai puternic om din Ungaria și a ocupat locul al doilea la Europa League World Strongest Man acum o săptămână, a declarat Daniel Mureșan, organizatorul competiției.
Un alt concurent cu șanse mari de castig este Lucian Croitoru, din Suceava. Acesta va fi primul lui concurs de o astfel de anvergură, dar e foarte foarte puternic.
Probele competiției sunt: trasul unui camion de 9,5 tone, arm over arm cu un camion de 9,5 tone, Hercules hold cu două mașini Ford, duck walk cu o greutate de 200 kg, îndreptări cu greutate maximă (aproximativ 360 kg) și atlas stone: 110- 120- 130- 145- 150- 175 kg.
Câștigătorii se vor alege cu premii în bani, trofee, medalii și diplome.