Roxana, în vârstă de 18 ani, a avut un accident rutier în urma căruia a fost internată pe o perioadă de șase săptămâni în spital și, conform indicațiilor medicale, necesită peste 18 luni de recuperare.

Roxana provine dintr-o familie modestă, mama vaduvă, mai are doi frați. Cel care a provocat accidentul este fratele în vârstă de 17 ani, care a luat mașina fără acordul mamei și, într-o clipă de neatenție, a provocat o întreagă tragedie.
Într-o clipă, viața familiei s-a schimbat, Roxana fiind intubata și transportată cu elicopterul la Cluj, iar fratele mai mic internat la SJU Satu Mare.
Rugăciunile, speranța în Dumnezeu a mamei și a fraților, medicii și cadrele medicale care au supravegheat-o 24 din 24 de ore au facut posibil miracolul ca Roxana să trăiască. Din cauza faptului că toata tragedia s-a întâmplat datorită unui accident rutier, mama copiilor va trebui să achite cheltuielile de spitalizare, cheltuielile de transport și recuparare ale Roxanei.
Orice ajutor este esențial pentru Roxana si familia ei.
Donațiile se pot face in conturile:
Sescu Otilia- RO63BRDE310SV77126023100-RON;
Sescu Otilia- RO059BRDE310SV7712610300 EURO.
Toate sumele care se vor aduna vor fi justificate și toți cei care vor dona vor putea solicita informații privind cheltuirea sumelor de bani strânse în scop umanitar.
Pentru informații suplimentare puteți suna la numărul de telefon 0742-899.028 – Otilia Sescu.