Tenis de masă: Cantonamente și antrenamente intense pentru sportivii careieni

Reprezentanții cluburilor de tenis de masă din Carei, Târgu Mureș, Sfântu Gheorghe, Târgu Secuiesc și Odorheiu Secuiesc vor participa, în perioada 13-17 iulie 2022, la cea de-a doua ediție a cantonamentului organizat la clubul DAK-DEAC din Debrecen. Vor participa și sportivii clubului din Ada, Serbia.

Cantonamentul este organizat de antrenorul Mircea Podoba, directorul secției de tenis de masă al CSM Victoria Carei, ce deține aceiași funcție și în cadrul clubului gazdă DAK-DEAC Debrecen.




La cantonament vor participa sportivii din Carei legitimați la clubul din Debrecen: Pascui Nicoleta, Koncz Julia , Meszaros Nora, Gindele Hanna, Bodon Amelie, Knecht Barnabas, Kovacs Tamas, Tyukodi Regina, respectiv sportivele Comiati Alexandra și Rad Ayana de la CSM Victoria Carei.
În această săptămână, sportivii Knecht Barnabas și Kovacs Tamas (DAK- DEAC Debrecen) și Comiati Alexandra cu Rad Ayana (CSM Victoria Carei) participă, la Nyirbator, la cantonamentul internațional JOOLA, alături de sportivi din Ungaria și Slovacia.
Grupele de începători ale CSM Victoria Carei, circa 20-25 de copii, alături de restul sportivilor, își desfășoara activitatea în sala de tenis de masa din Carei, după următorul progeam zilnic: între orele 10.00- 12.00 și 16.00- 20.00. Aceștia sunt indrumați și pregătiți de instructorii: Pinkovski Oliver, Bumb Ioana , Sergiu Moldovan și antrenorul Hodasz Laszlo, un jucător legendar pentru județul Satu Mare.