O calificare suplimentară nu strică, mai ales când îți dorești o mărire salarială sau un loc de muncă mai bine plătit. GEEA Investigații Economice SRL organizează cursuri online de expert în legislația muncii, arhivar, respectiv inspector în domeniul securității și sănătății în muncă.

Cursurile sunt autorizate de Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională.
Cursul de expert în legislația muncii are o durată de 180 de ore, se adresează celor cu studii superioare și costă 760 de lei plus 60 de lei taxa de examinare.
Cursul de arhivar are o durată de 120 de ore, se dresează absolvenților de liceu cu diplomă de Bacalaureat și costă 530 lei plus 60 de lei taxa de examniare.
Cursul de inspector în domeniul securității și sănătății în muncă are o durată de 80 de ore și costă 430 de lei plus 60 de lei taxa de examinare. Sunt necesare studii medii.
Cei care se înscriu și arată că au aflat despre curs de pe portalul Opinie de Carei vor beneficia de o reducere de 100 de lei din valoarea acestuia.
Înscrierile și obținerea de informații suplimentare se fac la numărul de telefon 0723.349.225.
Expertul de legislația muncii va deveni obligatoriu pentru instituțiile, firmele cu mai mult de 50 de angajati. El este garantul negocierii corecte și nediscrimanatorii între angajați și angajatori. Atenție la numărul angajaților din primării, pentru că îngrijitorii personali sunt SALARIAȚI AI PRIMARIILOR CU CONTRACT INDIVIDUAL DE MUNCĂ! Numărul lor poate face ca instituția să fie nevoită să își asigure aceste servicii, care se pot și externaliza.