Căpitanul Victoriei Carei, Tilinger Daniel, consideră că echipa a muncit foarte mult în ultima vreme şi merită promovarea în eșalonul trei.

Deşi aşteaptă cu nerăbdare meciul de mâine cu Supporter 2.0 Cluja Napoca, presiune asupra jucătorilor careieni este destul de mare.
„Aşteptăm cu nerăbdare meciul de mâine. Presiunea este destul de mare, dar trebuie să facem cea ce facem din copilărie, adică să jucăm fotbal. Am investit foarte multă muncă până acum şi consider că merităm ca sezonul viitor să jucăm în Liga 3. De asemenea, careienii merită să poată veni la stadion pentru câte un meci din Liga 3”, a declarat căpitanul Victoriei Carei, Tilinger Daniel.
După 15 ani, Careiul ar putea avea din nou echipă în Liga 3.
„Dacă ajungem în Liga 3, va creşte valoarea jucătorilor noştri, ne vom puteam măsura forţele cu adversari mai puternici şi mai bine pregătiţi, astfel încât să putem să vedem cât de buni fotbalişti suntem. Ar fi important şi pentru Carei deoarece de 15 ani oraşul nu a mai avut echipă de Liga 3. În plus, promovarea este importantă şi pentru dezvoltarea infrastructurii sportive careiene”, a adăugat Tilinger.
Meciul retur de baraj pentru promovarea în Liga a III-a dintre echipele Victoria Carei și Supporter 2.0 Cluj Napoca va avea loc sâmbătă, 25 iunie 2022, pe stadionul Victoria Carei, de la ora 17.30.