GEEA Investigații Economice SRL organizează un curs online de expert legislația muncii. Cursul este autorizat de Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională.

Programul cursurilor teoretice și a activității practice este flexibil și adaptabil în funcție de nevoile cursanților.
Cursul costă 600 de lei plus 60 de lei taxa de examinare. Cei care se înscriu și arată că au aflat despre curs de pe portalul Opinie de Carei vor beneficia de o reducere de 10% din valoarea acestuia.
Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0723.349.225.
Cei care se înscriu trebuie să aibă studii superioare în drept, administrație publică/științe administrative cu diplomă de licență sau echivalent. Pentru absolvenții de studii superioare în alt domeniu este obligatorie o experiență de minim 3 ani în domeniul resurselor umane/relațiilor de muncă/evidența muncii sau/și un curs de inspector în domeniul resurselor umane. Cursul de reurse umane poate fi urmat în aceleași condiții tot prin intermediul firmei GEEA Investigații Economice SRL .
Conform Legii 213/2020, fiecare companie trebuie să colaboreze cu un expert în legislația muncii, fie că este intern sau extern, pentru buna desfășurare a activității. Expertul în legislația muncii va avea rolul de consultat în rezolvarea situațiilor din companie: zile libere acordate părinților, adaptarea Regulamentului Intern, concilierea problemelor de muncă, cercetări disciplinare și multe altele.