UAT Municipiul Carei organizează prima ediție a Târgului comun al locurilor de muncă Carei (RO) -Nyirbator (HU), având ca tematică:”Industrie și meserii in zona transfrontalieră Carei-Nyirbator”.

Evenimentul va avea loc în municipiul Carei, în data de 16 iunie 2022, între orele 10,00-16,00 în Sala Cavalerilor din incinta Castelului Karolyi.
Târgul este organizat în cadrul proiectului ROHU395 CO-LABOUR “Cooperation between Nyirbator and Carei for improving employment and promote development based on their endogenous potential” (Cooperare între Carei și Nyirbator pentru îmbunătățirea ocupării forței de muncă și promovarea dezvoltării bazate pe potențialul lor endogen”).
Evenimentul este un cadru ce oferă posibilitatea participării atât a unor agenți economici din municipiul Carei, Nyirbator si localitatile invecinate, în calitate de angajatori, pentru a-și promova firma și disponibilitățile de locuri de muncă cât și a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă.
În cadrul târgului se va organiza un atelier/discuție moderată privind situatia pieței forței de muncă in regiunea transfrontalieră, problemele cu care se confruntă angajatorii si angajatii și găsirea de soluții comune.

Pentru participarea firmelor de profil din Carei și Nyirbator, vă rugăm să vă înregistrați la următorul link:
https://forms.gle/FXvMZondKBhMYJ5z6
Așteptăm participarea in număr cât mai mare a persoanelor interesate in căutarea unui loc de muncă.
Intrarea liberă.
Informaţii suplimentare despre proiect pot fi obţinute de la dl. Bogdan Georgescu – coordonator comunicare, partea romana – la telefon 0261/861060 sau prin e-mail la adresa dcscarei@gmail.com.
Proiectul implementat in parteneriat cu Municipalitatea Nyírbátor este finanțat în cadrul Programului Interreg V-A România-Ungaria, Axa Prioritară 3, Prioritatea de investiţii 8/b, având un buget total de  2.895.495,00 EUR, din care contribuţia Uniunii Europene (FEDR) 2.461.170,75 EUR. Bugetul total de partea romana este de: 1.399.600,00 EUR din care contribuţia Uniunii Europene (FEDR): 1.189.660,00 EUR.