Un bărbat din Moftinu Mic care a blocat o stradă din localitate, nemulțumit de lucrările de canalizare care se realizau pe strada respectivă, a fost condamnat recent la trei luni de închisoare cu suspendare de către Judecătoria Carei.

Potrivit informațiilor Opinie de Carei, incidentul a avut loc în august 2020. În timp ce se efectuau lucrări de reabilitare a rețelei de canalizare, bărbatul a parcat în mijlocul drumului un autoturism Mercedes pentru a bloca libera circulație a celorlalți participanți la trafic.
Firma care executa lucrările la canalizare a solicitat sprijinul polițiștilor. Echipajul sosit la fața locului i-a solicitat bărbatului să își mute autoturismul de pe mijlocul drumului, însă acesta a refuzat, exprimându-şi dezacordul cu privire la lucrarea ce era în curs de executare pe strada pe care locuia.
În această lună, Judecătoria Carei l-a condamnat pe bărbatul din Moftin la trei luni de închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice.
Sentința nu este definitivă, putând fi atacată cu apel în termen de zece zile de la comunicare.