După meciul din etapa a patra din play-off cu Viitorul Vetiş, antrenorul Victoriei Carei, Marius Botan, se declară în continuare îngrijorat de faptul că jucătorii careieni ratează cu mult prea mare uşurinţă ocazii foarte clare de gol.

De-a lungul meciului care a aut loc ieri, jucătorii Victoriei Carei au avut numeroase ocazii de a înscrie în poarta adversă, reuşind să învingă gazdele din Vetiş cu scorul de 2-3, după ce au fost conduşi la pauză (0-1).
„Mă bucur pentru victorie. Ne aşteptam la un meci extrem de dificil. Atitudinea celor de la Viitorul Vetiş este demnă de apreciat. O echipă tânără, bine organizată, cu un viitor frumos în faţă. Le doresc baftă în următoarele etape”, a declarat antrenorul Marius Botan.
„Cât despre noi, adevărul e că nu am făcut cel mai bun meci al nostru. Ceea ce spun de mult, azi s-a şi adeverit. Ne jucăm cu ocaziile şi din nimic apare pericolul. Mai avem trei etape extrem de grele, dar sper ca atitudinea şi curajul băieţilor să fie la cote maxime, iar faptul că jucăm meciuri importante să îi ambiţioneze şi mai mult. Îmi felicit echipa pentru tăria de caracter de care au dat dovadă ieri”, a adăugat Marius Botan
„Le mulţumesc suporterilor din Carei că au venit să ne susţină. Hai Victoria!”, a încheiat antrenorul Victoriei Carei.