Sâmbătă, 7 mai 2022, de la ora 16.00, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi a avut loc vernisajul expoziției de pictură și grafică a artistului Stefan Gnandt.

În cadrul manifestării culturale au luat cuvântul: Bogdan Georgescu, director al Direcției de Cultură a municipiului Carei, Muhi Sándor, critic de artă și Andicsku Andrásné, viceprimar în localitatea Pócspetri.
Momentele artistice a fost realizate de actorul Tibor Szabó, laureat al premiului „Jaszai Mari” și director al teatrului „Weöres Sándor” din Szombathelyi, respectiv Attila Völgyi, care l-a acompaniat la chitară.
Evenimentul a fost moderat de Adrian Ștefănuți, referent în cadrul Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.
Expoziția cuprinde 27 de lucrări în ulei și este foarte complexă ca și abordare: portrete, peisaje, natură. Lucrările pot fi admirate, conform programului de vizitare a castelului, până la data de 31 mai 2022.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Direcției de Cultură a Municipiului Carei și Fundației Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.