În prima etapă din play-off-ul Ligii 4 Elite, CSM Victoria Carei va întâlni sâmbătă, pe teren propriu, echipa Energia Negreşti Oaş. Partida se va desfăşura de la ora 12.00, pe stadionul Victoria din Carei.

Antrenorul Victoriei Carei, Marius Botan, îşi doreşte ca echipa să înceapă play-off-ul cu o victorie, mai ales că joacă acasă, în faţa propriilor suporteri.
„Îmi doresc ca echipa mea să joace un fotbal bun, îmi doresc să fie agresivi pe faza defensivă, să recupereze mingea repede şi să avem limpezime şi reusite pe faza ofensivă. Suntem într-o situaţie în care ne doream să fim. Chiar şi la acest nivel, jucăm meciuri importante, cu miză, şi pentru asta ne-am pregătit. Evident, dorim să începem play-off-ul cu o victorie, mai ales că jucăm acasă, în faţa propriilor suporteri. Nici nu puteam să ne dorim un start de play-off mai frumos. Sper ca băieţii să îi răsplătească pe suporteri cu un meci pe masura aşteptărilor. Hai Victoria!”, a declarat antrenorul Victoriei Carei, Marius Botan.
„Pe această cale invit suporterii Victoriei Carei să vină în număr cât mai mare la meciul care se va desfăşura mâine, de la ora 12.00, pentru a-i încuraja pe băieţi din tribune. Jucătorii Victoriei au nevoie de susţinerea suporterilor. Vă aşteptăm la meci”, a adăugat antrenorul Marius Botan.