Echipa de juniori A1 a CSM Victoria Carei a reînceput campionatul în Liga 4 cu o deplasare la Pişcolt. Careienii antrenaţi de Kinczel Ervin au reuşit un egal cu Unirea Pişcolt (2-2), după ce au condus la pauză cu 2-1.

Cele goluri ale CSM Victoria Carei II au fost marcate de Szénási Márk, ambele din lovituri de la 11 metri.
„Am început campionatul de Liga 4 cu entuziasm pentru că de cinci luni nu s-a jucat niciun meci oficial. A fost o partidă despre care nu prea putem spune prea multe din cauza terenului, din păcate foarte rău. Mă bucur că nu s-a accidentat nimeni. Ne pregătim pentru că ne aşteaptă o perioadă grea, în decurs de zece zile vom avea patru meciuri. Două la Juniori A1, marţi restanța cu Vetis, joi meciul cu Căpleni, iar miercurea viitoare restanța cu Sanislău, plus la sfârșitul săptămânii viitoare în Liga 4 cu Oar”, a declarat antrenorul CSM Victoria Carei II, Kinczel Ervin.
Lotul echipei: Meneşi Alex- Bârle Teodor, Selymesi David, Martin Veszprémi, Pop Sebastian, Caragea Sebastian, Szénási Márk, Negrean Razvan, Benze Devon, Santiago Saraz, Horvath David.

Pe parcurs au mai intrat Paul Ciobâncan, Varga Darius şi Piczok Sebastian. Rezerve care nu au evoluat: Farte Kevin, Farkas Edvard, Victor Mihalca, Patric Răducan.
Antrenor: Kinczel Ervin